BejelentésMunkatársak voltunk

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
 

 

Itt a régi honlapról kimentett fórum írásaitokat olvashatjátok. Mivel sok bejegyzés volt a fórumokban, ezért több részletben fogom feltenni (nem csak céges fórumozók) a bejegyzéseket.

Ezen az oldalon várom a sztorikat a munkahelyekről. (BRG,FERAX,DDDK)

BRG fórumos hozzászólások voltak a www.munkatarsakvoltunk.sokoldal.hu oldalon.

Most a https://munkatarsakvoltunk.eoldal.hu/ oldalról hoztam át a hozzászólásokat, mivel megint költöztettem a honlapomat..

Akkor nosztalgiázzunk egy kicsit..


Sörös János           2013-04-21 16:27
SINKÓ IMRE Ő volt a kecskeméti gyáregység megteremtője és igazgatója 1961.


Tóth Zoltán 2013-03-15 18:53
Sziasztok! 1979 és 1984 között dolgoztam a BRG budapesti gyárában Polgár u.8-10. Az anyagbeszerzésen, Weisz Kati néni főnököm irányítása alatt. Kertai Gyula főhadnagy úr volt az osztályvezető, Gerő Zsolt a vezérigazgató. Salgótarjánban Brezovszki Marikával tartottam a munkakapcsolatot. Valaki tud róla. Nekem a kolleganőim voltak: Weisz Györgyné Kati, Genda Simonné Ili( Ő már nincs közöttünk) Páldi Mari( ő is elhunyt) Jánosik Csabáné Évi( + ) Schwajda Györgyné Éva, Hufnágelné, Tanos Tamásné Éva. Én voltam az egyetlen fiú. Életem egyik legboldogabb időszaka volt. Esetleg tud valaki az élőkről? toth_zol@t-online.hu Üdv mindenkinek Hajrá BRG!!! :-)


Zolee 2013-02-25 14:39
Ha valaki tudna segíteni az alábbi email címen elér: zolee187@hotmail.com


Zolee 2013-02-25 14:26
Helló A nagyapám a BRG-nél dolgozott még a 70-es 80-as években. Róla keresnék képeket vagy bármilyen feljegyzést. Kovács Lajosnak hívták és azt hiszem a tervezés vagy gyártásban dolgozott! Előre is köszönöm mindenkinek......


Zevegyiné Kása Mária      2013-01-02 16:04
Boldog Új évet Kívánok Mindenkinek! 19 évet dolgoztam a BRG-ben, elnosztalgiáztam a fórumon. Az én fiatalságom is a BRG-hez kötődik. Először a fejgyártáson dolgoztam, majd a termelési osztályon. Régi kedves kollégák és kolléganők írásait olvasgatva, / Dudogné Franciska, Járomi Gyuláné Erzske, Mészárosné Jucuska, Szabó István B Kiss János/ kellemesen elmerengtem a régi szép időn. Megdöbbenve olvasgattam hányan nincsenek már köztünk.


Fűry Nándor           2012-06-09 07:32
Kedves B. Kis János! Köszönet az oldal létrehozásáért. Bár nem voltam "BRG-s" soha, volt a munkahelyemből eredő kapcsolatom a vállalattal, és vannak kellemes emlékeim az együttmüködésünkből. Most egy, talán furcsának vélt kéréssel fordulnák Hozzátok: Kedves BRG-sek ! Az 1950' -es évek katonai rádióinak gyártásával kapcsolatos információkat gyűjtök. Szeretném konkrét tényekkel, adatokkal alátámasztani a kor híradástechnikai vállalatainak teljesítőképességét. Egy néhai rádióamatőr barátom, aki anno katonai átvevő volt, elmondása alapján, a BRG elődvállalatánál, a Vörös Szikra Gyárban készültek a Magyar Néphadsereg számára az R-10 tipusú URH adó-vevő készülékek. Ezzel kapcsolatban kérném segítségeteket: - szeretnék betekintést nyerni a honlapon feltüntetett "BRG története" című kiadványba. Tud valaki segíteni ebben ? - érdekelne minden olyan történet, amely a Vörös Szikra Gyár-ról szól, még ha nem közvetlen, személyes emlékeken alapul is, mely megerősíti az elhunyt barátomtól kapott értesülést. - gyermekkori emlékem, hogy nagybáttyám, aki anno a Belioanisz gyár egyik vezetője volt, egyszer egy lendkerekes Popjeda autót hozott mutatóba nekünk: "ilyent is fogunk gyártani". Az autócska arányaiban nagyobb volt, mint későbbi utódai, és teljesen zárt bakelitből készült "karoszériája" volt, melyen csak "rajzolva" voltak az ablakok, ajtók vonalai. Ha valaki ezzel kapcsolatban is tudna valamit, örömmel venném történetét. Tisztelettel az oldal olvasói felé: Fűry Nándor HG5VR Elérhetőség: fury.nandor@gmail.com


Pataki Tamás          2011-07-20 16:33
Kedves BRG-s kollégák, érdeklődők és mindenki! Jómagam és néhány rádióamatőr társam úgy gondoltuk, hogy kis hazánk nagy múltú cége szinte egyik pillanatról a másikra tűnt el a süllyesztőben. Eme cégnek szeretnénk emléket állítani egy olyan weblappal, mely bemutatja a gyár működését, termékeit, főbb fejlesztési állomásait ésatöbbi ésatöbbi, a kezdetektől a végig kezdetéig 1989-ig. Ha van kedvetek megemlékezni egy számotokra kedves vagy érdekes történettel, megosztani velünk a régi képeket amik az üzemben vagy egy brigád-kiránduláson készültek, netán őrizgettek még régi dokumentumokat, gépkönyveket, kitüntetéseket, esetleg rádiókat...és megosztanátok velünk és a többi érdeklődővel, akkor ne habozzatok :) Várunk minden volt BRG-s kollégát és érdeklődőt az alábbi webcímen: www.brg-telcorad.hu Amennyiben kérdés, észrevétel vagy javaslat lenne, írjatok az alábbi email címre: info@brg-telcorad.hu Az oldal folyamatos fejlesztés alatt van, az anyagok, képek folyamatosan kerülnek fel a lapra. Jelenleg beüzemelés alatt van egy ehhez hasonló kis chat oldal és egy fórum, ahol akár a régi kollégák beszélgethetnek egymással. Várunk mindenkit szeretettel! Rádióamatőr üdvözlettel: Pataki Tamás HA5BRG


Szomi            2011-01-06 17:07
Sziasztok! Tanúné Szomolai Mária /Szomi/ vagyok. 22 évig voltam BRG-s, életem legszebb évei voltak. Szomorú, hogy már sokan nincsenek közöttünk, többek közt volt főnököm Országné Magdika a fejgyártásról, pár hónapja volt a temetése. De hogy kicsit elkanyarodjak, voltak vidám délutános műszakok a fejgyártáson. Az egyik emlékezetes amikor a villanyszerelő fiúk a nyitott műhely ablakon békát dobáltak be, mi meg majd frászt kaptunk.


Attila 2010-03-02 21:52
Végig néztem az emlékkönyvet! Szomorúsággal töltött el, hogy kedves ismerősök , barátok távoztak közülünk. Sajna mindenkiről nem tudtam a távolság miatt. Valaki eltudná nekem mondani mi történt a Kontos Anikóval?Ő nekem általános iskolai osztálytársam is volt. Sajnálom Őket ., sok villanyszerelő társam is....! Jo lenne tudni Dusek Béláról/fejgyártás/ Simkó János /szerszámkészítő/ Ők is gyerekkori társaim és osztálytársaim voltak.


Attila 2010-03-02 16:33
Sziasztok ! Hegyi Attila vagyok és rendesen beájultam mikor megtaláltam ezt az oldalt. Sok szép emlék ...!Egyszerűen nem lehet elfelejteni azokat az éveket és senkit. Sajnos a sors elbánt velem egy kicsit akarva akaratlanul elkerültem Kecskemétről. A Gyenes Pisti barátomnak küldtem egy képet. Vannak még a villanyszerelő kollégákról és barátokról képeim , de nem boldogulok a rendszerrel és nem tudom elküldeni Jánosnak . Tudtok tanácsot adni hogyan tehetem megnézhetővé mindenki részére? Jó érzés együtt lenni ha virtuálisan is de , de talán újra együtt. Végig olvastam és olvasok mindent amit eddig a cégről találtam. Sajnálom ami történt .Mármint hogy megszűnt a BRG. Én 87-ben elkerültem onnan, de a mai napig szeretettel gondolok mindenkire. Nagyon sok tapasztalattal gazdagodtam. Ha ma létezne azt hiszem nem haboznék a vissza költözésről Kecskemétre.

Folytatom...

BRG fórumos hozzászólások voltak a www.munkatarsakvoltunk.sokoldal.hu oldalon 2.rész.

Jutka   2010-02-24 16:10
Édesapám, még a legelső gárdában kezdett az Óbuda-i gyárban, Gábor Lajos. Nagyon örülnék, ha valaki emlékezne rá és megkeresne emailben. Mindenkinek mosolygós szép napot!

B.Kis János   2010-02-08 17:06
Ma kaptam egy levelet az iwiwen, amit Gombos László írt.Ő SHR gyűjtő. Kérek mindenkit, aki tud valamit erről (Budapesten gyártott) a típussorozatról írja meg; estleg, ha tud vki ilyen készüléket is , kérem értesítsen engem . Köszönöm. Alább közlöm a levelét: A minap leltem rá itt az IWIW -en a BRG klubra és azon keresztül az Ön web-oldalára. Engem a BRG kevéssé ismert gyártmányai érdekelnek, a jelentéstárolók. Párszor láttam ilyeneket működni, akkor tetszettek meg. Nemrég egy kollégám közbenjárásának köszönhetően sikerült két SHR-208 típusú berendezést megmenteni a biztos pusztulástól. Az egyik jó állapotú, talán még működik is. A 200-as ( és a 100-as ) típuscsaládot mikor kezdték gyártani és meddig gyártották? Lehet esetleg tudni, hogy hány darab készült belőlük? Ha netán bővíteni szeretné az oldalát, szívesen küldök képeket a gépről. A teljes dokumentácó is megvan hozzá. Próbálok még más típusokat ( főleg 216-ost ) is szerezni, de a dolog egyre reménytelenebb. A 400-as sorozattal talán könnyebb dolgom lesz, azokat még egy-két helyen használják, de az inkább a 70-es, 80-as évekre jellemző 100-as és 200-as sorozat tagjait már rég leselejtezték. Még egy kérdés: Az SHR elnevezés a Sokcsatornás HangRögzítő kifejezésből ered?

Járomi Gyuláné        2010-02-06 14:14
Sziasztok Mindenki! Én is olvastam Ibolyát, nagyon sajnálom . Sokszor mentünk a BRG klubba , lehet a szalagon is dolgozott, de a fejgyártáson kezdte.Megdöbbentem mikor olvastam a gyászhirét! Majdnem egy korosztály voltunk.Nyugodj békében Ibolya. A Családnak részvétem. Erzsike

d55     2010-02-06 13:25
Hát Őt nem hagyhatom ki:GOMBOS PETI, mikor bevonultam katonának náluk tartottuk a katona búcsúmat, nem volt semmi

d55     2010-02-06 13:06
Még egy számomra nagyon meghatározó kollegáról elfelelytkesztem Ő nem más volt mint a GYARMATI LACI.Együtt voltunk katonák VÁROSFÖLDÖN. Nagyon sok emlék fűz hozzá. Kb. 1975-1980-között dolgozott a BRG-ben.Volt még "csikó csapat" BREM SANYI (Ő a mai napig a legnagyobb fotós haverom), SZABÓ ERNŐ, TÍMÁR ZOLI.Jó csapat volt.LÁNYOK-FIÚK írjatok, hogy ti mire emlékszetek?

d55     2010-02-06 12:11
Sajnos csupa rossz hírek ma olvastam a Petőfi Népében meghalt a JASZNIK IBOLYA, 52-éves volt.R.I.P. Ha jól emlékszem akkor talán a szalagon dolgozott.A nővére is BRG-és volt.János írd be őt is az emlékkönyvbe.

d55     2010-02-04 15:17
János! Még egy kolléga jutott eszembe akit az emlékkönyvbe kellene be írnod. Szalai Ferenc villszer. egyebként Ő nevezte el az első kutyánkant KONNEKTORNAK.A felesége és a húga is a BRG-ben dolgozott.

d55     2010-02-04 02:51
János!Az emlékkönybe légy szíves írd be a következő kollegáimat: Vince János villszer.csop vez.Kiss Miklós villszer.Lehoczki Imre villszer.Benke Kálmán villszer.Pap Béla villszer.csop.vez R.I.P.midannyian Köszönöm.

B.Kis János   2010-02-03 14:08
Szervusztok! Igen, azok jártak jól akik nem maradtak végig! Nekünk már csak mechanikát, lendkereket ajánlottak végkielégítésként Volt is belőle kapurc; én irtam is a felszámolónak; mit csináljak vele? Végül azért mi is megkaptuk a NAGY végkielégítést (ha jól emlékszem) kemény 7.500 forintot; ez hagyján de ebből még levonták az adót is! Akkor már volt SZJA

d55     2010-02-03 13:06
Most már befejezem írjanak mások is. Csak még annyit, hogy az szintén tanúlságos volt számomra, hogy megkérdeztem a(Akkoriban Ő VOLT A TMK-FŐNŐKE) Miklós Sanyi bátyámat , hogy"Sanyi bátyám mire számíthatok" Ő azt mondta, hogy Pistikám nem leszel benne a leépitettek között.Eltelt egy hét és simán kirúgtak.Kérdeztem a Miklós Sanyit, hogy miért történt ez? Ő azt monda , hogy nem tehet róla Tanúlság képpen nem kell hinni a főnőkökben.

d55     2010-02-03 12:27
Azok jártak jól akik még a kezdet kezdetén elfogatták a teljes végkielégítést.Szintén nem felejtem el volt egy kollegánk aki megkapta a teljes ősszeget.Mikor felvette a pénztárból a 70.000-ezer ft-ot.kirakta az asztala az egész összeget. Hát mit mondjak nem volt semmi.1989-1990-írunk. Majdnem a teljes évi fizunk volt.

d55     2010-02-03 11:55
A sírásról jut eszembe Soha nem felejtem el amikor egyértelművé vált, hogy mindennek vége.Megdöbbentő volt számomra, hogy olyan kollegák is nem tudtak mit kezdeni a helyzettel akikről az ember nem is gondolta volna.Oda jöttek a villaszerműhely -be és tényleg sírtak.Ez talán eléggé jellemzi azt az összetartást ami köztünk volt. Nem hittük el , hogy mindennek vége.A végkielígétésről arra emlékszem , hogy jó pár évvel össze hívtak a MÜVHÁZBAN bennünket. ---Kaptunk valamit---

d55     2010-02-03 11:29
Franciska! Teljesen jól tudod, az a kolléganő akit említesz velem is sokat beszélt.Később a présműhelyből egy testvérpár ídősebb tagját vette el feleségül.Innen is sok boldogságot kívánok nekik.A szalag alatti Franciskára sajnos nem emlékszem(Gépműhelyre gondolhatsz)Miklós Sanyi volt a főnők."Ott én csak nézelődhettem mert feleség és anya voltam/és még az is vagyok-45-éve/--" Gratulálok hozzá és az unokáidhoz is

Dudog Istvánné         2010-02-02 17:07
Emlékszem a JÓZSIRA!!---Volt akit behálózott és faképnél hagyta a babával!--Nevet nem írok!--Én sokszor voltam a büfében, mivel volt idő mikor összeírtuk, hogy ki mit kér és én hoztam fel a kaját vagy egyebet!--Ott én csak nézelődhettem mert feleség és anya voltam/és még az is vagyok-45-éve/--A gyárban 2 FRANCISKA volt!--Erre nagyon emlékszem.A szalag alatti gépműhelyben és a fejgyártáson én!-- Biztosan sokan vagyunk ezen a véleményen.---Dolgoztunk, nem is keveset és mégis sírtunk mikor vége lett!!--A második otthonunk volt mert az otthoni dolgokat is úgy intéztük, hogy a gyárban is rendben menjen minden!!--A hóvégi hajrák!!--Sokszor morogtunk, de azért ott voltunk és tettük a dolgunkat!--Eggyütt nevettünk vagy sírtunk!Aki bajban volt azt segítettük, ha sírt megvígasztaltuk!--Jó kis csapat volt!!--

d55     2010-02-02 09:46
Most jutott eszembe volt még egy "kultikus" hely a fiúk szemszögéből.Ez nem más volt mint a büfé.Magára valamit adó srác szintén valamelyik szünetben látogatta meg.Na nem a büfé fantasztikus árú bősége miatt Emlékszetek a Józsi nevű büfés srácra?Na Ő is megérte a pénzét.Később kocsmát üzemeltetett a Budai kapuban "Zöld-Fehér"néven. Üdv.Gyenes Pista

d55     2010-02-02 09:27
Sziasztok! Erzsike a Móczó Zoliról van némi infom.A harmadik házasságát én fényképeztem.Úgy tudom , hogy átment a Lux Elektro-hoz.A kislányt is onnan ismerte akit elvett.A második felesége a fejgyártáson dolgozott. Aranka volt a keresztneve. Más: Legjobban a 11-órás szünetet szerettük mi fiúk. Ott aztán táthattuk a szánkat, főleg nyáron Most ennyi jutott az eszembe. Sziasztok, Gyenes Pista

B.Kis János   2010-02-01 20:11
Szép estét Mindenkinek! Most jártam a BRG klubban, az iwiwen , de jobb lenne az igazi ba lemenni Írtam oda is Sok képet találtok még az iwiwes profilom alatt is Nekem van egy felejthetetlen emlékem: kirándulást szerveztem Siklós, villány, Máriagyűd, Szigetvár útvonalon) Amikor Villányon a Borospincéből kijöttünk , kijött a cigányzenekar és addig húzta nekünk, amíg fel nem szálltunk a buszra Sajna, most is elhúzzák a nótánkat, de mások Jó újra együtt lenni és viszzaemlékezni; ezt nem veheti el tőlúnk senki!

Járomi Gyuláné        2010-02-01 18:13
Szióka Mindenki! Franciska Úgy emlékszem mindenre mintha most lenne. A Tőserdőre , a sok brigád munkára, a brigádunkra, a neve Braun Éva brigád , a sok kommunista szombatra .Volt még egy nagy Ász srác a fejgyártáson a Móczó Zoli .És persze nekünk is a fiúk voltak a témák , egész müszak alatt.A Május elsejei felvonulások, az állomás -park . Huuuuuu de jó volt. Igazi családi hangulat mindig.Ez most nagyon hiányzik.Irjatok még emlékeket ! Szeretem olvasni. Puszi Erzsike

Dudog Istvánné         2010-01-31 17:41
Szép estét kívánok minden BRG-s ismerősömnek.--Igen Pista!--Nő vagyok én, nem bűn az ha emlékszem a fiúkra!--Na azért a fiúk is tettek azért, ha mással nem , a nézésükkel, hogy zavarba jőjjünk!! --Emlékeztek a Tőserdei telekre, faházra?--Nagyon sok KOMMUNISTA-műszakot dolgoztunk érte, hogy rendbe tegyük és nem sikerült!!--Azért szép emlékek fűznek ide is!!-- Erzsike!--Emlékszel mikor szombati túlórázás volt és a péntek éjszaka egyes lányoknak jóértelemben/ lumpolással / telt!--Reggel ha mezítláb is de mindannyian jöttek, hogy a munka is ellegyen végezve. Jó kis csapat volt!--

d55     2010-01-30 23:34
Franciska! Még egy gondolat.Ahogy néztem a képeidet voltak köztük Május elsejei képek.na arról "rossz" emlékeim vannak. a Mező Laci mindig kiszúrta a "bika" fiúkat akiknek vinni kellet BRG-és transzparenseket.Nos ennek az volt a hátránya, hogy már mindenki az ÁLLOMÁS-PARKBAN itta a sört és ette a virslit.Addig aki volt olyan béna , hogy magához vett egy transzparenset annak meg kellett várni a fevonulás végit és egy teherautóra fel kellett rakni amit vitt Üdv. Gyenes Pista

d55     2010-01-30 23:16
Franciska! Most néztem meg azokat a képeket amiket a klubban felraktál.Hát egy ídőutazásban volt részem.Jól esett vissza gondolni a régi kollegákra. Nagyon sokat felismertem.Vannak akiket névszerint, és sajnos vannak olyanok akiknek csak rémlik a neve........Kár, hogy így van Üdv: Gyenes Pista

d55     2010-01-30 22:58
Sziasztok Lányok! Bocsi ha rosszul értelmezem.Köszönöm Franciskának a biztató szavait" de azért arra is emlékszem, hogy szívdobogva mentünk a szerszámműhelybe, villanyszerelőkhöz--és még a gyár több területére, ahol férfi nagyágyúk valóban voltak!!-" Persze nem magamra értem.Aranyos vagy, hogy a fiúkra így emlékszel.KÖSZÖNÖM A NEVÜKBEN IS . Erzsike, hát a halászcsárda egy külön élmény volt.Élőzene volt és finom volt a pacal.Fizetés után ott volt az egész BRG.Puszi minden lánynak. Gyenes Pista a villanyszerelő műhelyből.

Járomi Gyuláné        2010-01-30 21:19
Sziasztok! Franciska ! Mindenben egyetértek veled!!!Nagyon jó olvasni mindenki hozzászólását.Emlékszik még valaki , a Halász csárdában főzött pacal pörkölt izére? Hú de finom volt! János . Igen arra a Molnár Józsira gondoltam, sok évet lehúztunk a Feraxban is vele és kiváncsi voltam rá , hogy van? Persze minden ismerősről jó hallani. Tudod-e , hogy a Farkas Lajos elment-e már nyugdijba? Most olvastam , hogy az iwiwen is inditottál klubbot , megyek is , megnézem ! Jó éjt mindenkinek Erzsike

Dudog Istvánné         2010-01-29 19:59
Szép estét kívánok minden BRG-s ismerősömnek!!--Olvasgatom vissza az emlékezéseket!!--Ez a nagy szerencsénk, hogy a kedves emlékek jönnek elő, bár akkor is megvolt az akkori kor nehézségei!!--Az első jó dolog az volt, hogy fiatalok voltunk!!--Valóban sok szép lány volt, még női szemmel is azt mondhatom!--Kecskeméten a BRG-ben voltak a legszebbek és a legtöbb!---Sajnos az évek rohannak, nekem már a gyermekeim dupla korúak, mint mikor én a BRG-be mentem dolgozni 1965-ben.A fejgyártás dolgozóit szinte mind ismerem, de azért arra is emlékszem, hogy szívdobogva mentünk a szerszámműhelybe, villanyszerelőkhöz--és még a gyár több területére, ahol férfi nagyágyúk valóban voltak!!--A szívem foglalt volt, de vak azért nem voltam!!!--Jó emlékezni szép évek voltak!!-- Kellemesen töltött estét és hétvégét kívánok mindenkinek!!

B.Kis János   2010-01-27 16:42
Üdv Mindenkinek! Én se gondoltam volna, hogy anno sok mindent elteszek és megörzök a BRG időkből A naptárakon kívül ujságcikkeket, kitüntetéseket, igazolványokat is találtam Tényleg a BRG volt a mindenem(mindenünk) Utána DDDK, de sajnos az is bezárt És mindkettő gazdasági okból. Majd nyitok egy album oldal és oda teszem a beszkennel ill lefotózott "emlékeket".

Járomi Gyuláné        2010-01-26 23:01
Helló d55! Te tényleg sok mindenre emlékszel! Igen az Anyukám is ott dolgozott a csomagolóban.Ha találkozol a Gyurgyák Gyurival mond neki üdvözlöm és emlitsd meg ezt a jó kis fórumot.A Molnár Józsira emlékszik valaki? Mi lehet vele? Azért látszik , hogy a BRG egy jó csapat volt , hisz ennyi év után is jó emlékezni a múltra.Mikor elmegyek mellette megcsavarodik a szivem , az olaszok iszonyatosan tönkre tették.Vissza kellene csak venni tőlük! Na jó csak vicceltem! Jó éjszakát .Erzsike

d55     2010-01-26 00:02
Még egy emlék, nem tudom emlékszetek volt egy kutyánk a villszer. műhehelyben akit KONEKTORNAK hívtunk.Mikor kimúlt akkor volt még egy aminek a RINGYÓ nevet adtuk.Volt pl akvárium és csináltunk egy galériát ahol még TV. is volt. Délutános műszakban ott néztük az aktuális szappanoperákat pl. Izaóra.Soha nem felejtem el de.műszakban csak egyszer néztük a TV-ét mikor meghalt a BREZSNYEV...

Járomi Gyuláné        2010-01-25 21:58
Sziasztok BRG-sek!Olvasgatok itt a Fórumon, és látom egyre több, szép emlék jön elő!Kedves d55 , a BRG-és szép lányok megvannak , csak már nagymamák.A képeim között láthatsz négy szép lányt, akik a tánc fáradalmait pihenik ki.Különben tényleg a Dakó Béla volt a nagy Ász , de hogy mi lett vele nem tudom.Nekem azért volt még jó pár Ász jelöltem !!! Üdv Erzsike

d55     2010-01-23 21:23
1975-be mikor odamantem dolgozi Vince Jani bácsi volt a főnőköm akkoriban ott dolgozott még:KISS MIKLÓS+LEHOCKI IMRE+ Késöbb Gazda Jóska, Hegyi Atilla, Szabó Pista(az anyukája fejgyártáson a felesége a az idegeárúban)Bende Laci (az anyukája a fejgyártáson BENDÉNÉ MARIKA)Csorba JANCSI(felesége a szallagon)ÉS jómagam GYenes ISTVÁN(feleségem a fejgyártáson Sziver Kata)

d55     2010-01-23 20:48
Tobzodok az emlékeimben pl. nem tudom, hogy melyik szallag felújítása volt soron , az URBÁN KARCSI hozott egy üveg pálinkát.Rögtön jobban ment a munka.Hol vannak az ilyen főnökök? NEM A PÁLINKA MIATT!!!!!

d55     2010-01-23 20:36
Emlékeztek , hogy a Zrinyiben volt egy klub. Az akkori nagy "ÁSZ" a DAKÓ BÉLA volt.Mármint a lányok szempontjából. JIMMY frizurája volt.Mi lehet vele? ÉS hol vannak azok a szép kislányok akik szintén ott voltak ?

d55     2010-01-23 20:25
Helló mindenkinek! Köszönöm Jánosnak, hogy össze hozott bennüket. Nekem is mint mindenkinek szép emlékeim vannak a B. R. G.-és évekről.1975-től dolgoztam mint villanyszerelő. A T.M.K-ban. Innen házasodtam meg.Fejgyártástól Sziver Kati(köszűrüsök) Nagy Anti volt a főnök. Beállitok: Moczó Zoli, Kanizsai Sanyi

Még folytatom.. Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!