BejelentésMunkatársak voltunk

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Tájékoztató
Felhasználási feltételek

 

www.munkatarsakvoltunk.5mp.eu tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak  böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
Az oldalon található szöveges anyagok, letölthető dokumentumok, leírások, képek a honlap szerkesztő vagy a szerkesztőnek küldő személy tulajdonát képezik. (kivéve a neten található videókat, képeket, leírásokat,linkeket) Azok másolása, terjesztése, sugárzása, újrafelhasználása vagy pénzért való árusítása, az eredeti tulajdonosok engedélye nélkül szigorúan tilos!
Kérek minden kedves olvasót amennyiben azt tapasztalja, hogy az oldalon elhelyezett anyagokat más oldalakon, újságokban vagy egyéb médiaforrásban újra leközlik a honlapszerkesztő vagy a szerkesztőnek kűldő személy engedélye nélkül, úgy azt azonnal jelezze felém vagy az anyagokat birtokló személy/személyek felé.
A www.munkatarsakvoltunk.5mp.eu beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében a weblap részeit megtekintse.
A www.munkatarsakvoltunk.5mp.eu fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse.
www.munkatarsakvoltunk.5mp.eu fenntartja a jogot, hogy bántó, trágár, sértő, obcén kifejezésekért, a szerkesztő, ill. a szerkesztőnek bekűldő személy megsértésért, vagy bárminemű a honlap témájához nem illő dolgokért (kép, írás) a beküldő személy IP címét azonnali hatállyal blokkolja!
www.munkatarsakvoltunk.5mp.eu nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a www.munkatarsakvoltunk.5mp.eu kifejezetten kizárja.
A www.munkatarsakvoltunk.5mp.eu nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a www.munkatarsakvoltunk.5mp.eu weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

 Képgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!